Adobe AIR 2 Издаден

Бутон за споделяне

Adobe е току-що освободен основен ъпдейт на Adobe AIR - платформата, която Market Samurai и Domain Samurai тече.

Актуализацията включва цял набор от технически подобрения и допълнения.

Това е предизвикало много бръмча тук, в най-Samurai HQ!

Не е трудно да бъдат заразени със заразни вълнение, когато чуете нашия тек екип развълнувано бърбореше за това как те ще се използват, за да направят Market Samurai и Domain Samurai още по-добре!

Идваме във вълнуващи времена!

Но ветровете на промяната донесе добри и лоши състояния.

Подобно на всички нов софтуер да бъдат пуснати на обществеността от бета, освобождаването Adobe AIR 2 ще има някои положителни и отрицателни въздействия по време на ранната фаза на прехода и в бъдеще.

Въпреки всичко на вълнуващо "Благата вест" в нашето бъдеще, има и някои "Bad News" - най-малко в краткосрочен план по време на фазата на ранното преминаване към тази нова технология.

Добрата новина ...

Повече ефективност:

Приложения като Market Samurai работещи на Adobe AIR 2 ще бъде по-бързо и изискват по-малко системни ресурси да се изпълнява.

Това означава, че потребителите трябва да виждат незабавно подобрение в производителността, особено с по-малко мощни машини.

Повече Speed:

Adobe AIR 2 има JavaScript двигател, подобрено, което работи до два пъти по-бързо, колкото старата. Това означава, че ние трябва да бъдем в състояние да получи Market Samurai и Domain Samurai работи по-бързо и по-ефективно.

Stronger System Integration:

Последният ъпдейт на Adobe AIR и подобрява интеграцията платформи с вашата система.

Това дава на разработчиците на редица вълнуващи нови инструменти, които те могат да използват, за да направят големи подобрения на Market Samurai.

Тези инструменти ще направят редица функции, които преди това са били трудно или невъзможно да се приложи много по-осъществимо.

НО ... Има Bad News Too ...

Основна промяна като този винаги ще има някои начални проблеми - и хора, които са модернизирани до Adobe AIR 2.0 вече са докладвани няколко грешки (включително проблем с модула Публикуване съдържание.)

Ако забележите грешки ...

В момента работим усилено, за да се идентифицират и да реши всички тези проблеми, когато те възникнат.

Въпреки това, ако забележите някакви грешки, моля да представи билет подкрепа да споделите с нас!

(Работим извънредно, точно сега, за да се идентифицират и смачкат всеки въпрос, който би могла да възникне от тази актуализация -. Но както винаги, ние ценим вашата помощ зацапване проблеми може да сме пропуснали)

Временно решение ...

В същото време - Ако някоя Adobe AIR 2, свързани с бъгове се прекъсват работата си, можете да се върнете към предишната версия на Adobe AIR чрез тези връзки:

Ако имате някакви други въпроси или притеснения относно ъпгрейд към Adobe AIR 2, или ако искате да споделите някои обратна връзка с нас, моля да ни уведомите . :)

Мириам Parkinson
Noble Samurai