Как да създадете висока Конвертиране Продажби презентация с единния натискането на един бутон ...

Share Button

Опитвали ли сте някога да създадете продажби видео, за да продават своя продукт или услуга?

Ако е така, тогава ще бъде много добре запознат с това колко трудно всъщност е да се произведе едно видео, което окупира вниманието на вашите клиенти, изгражда желание за вашия продукт и в крайна сметка затвори продажбата ...

Проблем номер едно, че повечето хора се сблъскват е в състояние да напиша ефективни продажби копирайте да подчертае ползите от своя продукт, без да звучи като "свръх" използва продавач на коли.

Голямата новина е, услуги като Vidsy сега могат да ръководят редовни собственици на бизнес като вас, стъпка по стъпка през процеса на създаване на ефективен съобщение продажби.

Въпреки това, пишете "продажби копие" е само част от проблема ...

Големият проблем никой не говори за ...

След като сте писмено продажбите си скрипт, следващата голяма Roadblock повечето хора тичам в прави вашата видео изглеждат и се чувстват професионални.

Много собственици на бизнес говорим да се опитват да се запише четене тяхната писменост в предната част на камерата. Въпреки това, освен ако не сте динамичен оратор, това често е рецепта за катастрофа, тъй като повечето "Talking Head" видеоклипове как могат като изключително скучни.

Много по-добър и по-ефективен подход е да се използва комбинация от текст и изображения, за да си продажби видео изглежда модерно и професионално, без да се налага да се яви пред камерата.

Причината това работи така добре е, че се възползват от множество условия за учене - вашите клиенти могат да видят вашето съобщение, както и чуя вашето съобщение. Това прави продажбите си видео много по-лесно да се разбере и много по-наложителна.

Единственият проблем със създаването на текстови базирани видео е, че превръщането на продажбите си скрипт в убедителна слайд палубата винаги е бил досаден и болезнен процес. (Например, тук в Noble Samurai, видеоматериалите често имат над 200 пързалки в тях!)

В действителност, ние имам толкова болен и уморен от ръчно създаване на презентации, че ние най-накрая реши да се реши този проблем веднъж завинаги чрез добавяне на функция за генериране на слайд в Vidsy.

И днес, аз съм развълнуван да се каже, че съвсем наскоро пусна тази чисто нова функция! Което означава, че ако вече сте клиент - можете да го получите безплатно :-)

Вместо безкрайно копирате и поставите едно изречение в даден момент от вашия скрипт в PowerPoint, сега можете мигновено генерира професионални и високо конвертиране пързалки с едно кликване на един бутон.

Ето един кратък видеоклип, който разкрива как точно работи тази игра променящия нова функция ...

Какво трябва да направите, ако вече притежавате Vidsy ...

Ако вече сте абонат Vidsy, а след това тази нова функция поколение слайд е готов и чака в Vidsy.com .

Всичко, което трябва да направите е да влезете в профила си, завърши продажбите си сценарий и натиснете бутона "Свали Моят Пързалки" бутона.

Добавихме също чисто нов видеоклип обучение, което ви показва 3-те прости стъпки, за да пресилвам си Vidsy пързалки, увеличавате реализациите си и ще увеличат продажбите си.

Това ново видео обучение обхваща:

  1. Модела Прекъсва - какви са те, защо са толкова важни и как да ги използвате във видеоклипа да отвлекат вниманието на вашите клиенти и да ги задържим залепен на екрана.
  2. Значението на създаването на вторична пътека Reading да засадят вашият ключ съобщение дълбоко в подсъзнанието на вашите клиенти.
  3. PLUS тайните на получаване на хората да предприемат действия и да поръчате вашия продукт.

Какво трябва да направите, ако не притежавате Vidsy ...

Ако все още не сте ли вашето копие на Vidsy, и искате да се присъедините към 2078 бизнес собственици, които сега се създават високи-конвертиращия презентации продажби от своите Vidsy скриптове с едно кликване на един бутон след това Натиснете тук за да вземете своя Copy Сега.

Първоначалната реакция на Vidsy е било по-добре, отколкото нещо, което очаквахме (някои клиенти, които вече се виждат обменни курсове на до 12%, което е просто нечувано!)

Този нов пробив функция поколение слайд означава, че Vidsy сега още елиминира още един от най-големите и най-разочароващ препятствията, стоящи между вас и създаване на печеливш онлайн бизнес.

Наслаждавайте се!

Eugene Ware
CEO Noble Samurai