Affiliate програма Samurai The Market започна!

Affiliate програма Samurai The Market вече пусна!

Това означава, че всички Market Samurai собственици пълната версия може да започнете да печелите комисионни - само за да казвам на хората около Market Samurai.

Plus - за следващите две седмици - ще печелят награди за сезиране води до Market Samurai.

Така че се уверете, че сте се регистрирали ...

Market Samurai Affiliate Program Детайли

Ако сте пропуснали нашия Market Samurai партньорска програма съобщение в блога на петък, тук са основните предимства на партньорската програма Market Samurai:

 • За всеки човек, който да ви насочи, която купува, вие печелите 48% комисионни;
 • Високите обменните курсове - нашите филиали постигнат средните обменни курсове на 20-25%, се изтеглят на продажба;
 • Това на практика се рекламира - безплатно изтегляне на някои невероятен софтуер - хората обичат тази оферта;!
 • Вашите потенциални клиенти са заключени към вашия филиал код с доживотна трудно кодирани филиал проследяващ - което означава, че няма значение дали преднината си купува Market Samurai днес, или една година от днес, вие все още се на комисията;
 • Като филиал, можете да получите достъп до всички наши банери, доказана имейл промоционален копие за насърчаване и повече;
 • D emand за Market Samurai продължава да расте, не показва никакви признаци на забавяне. (Нашите статистики пазят показва месеца растеж след месец - за нас и за нашите филиали Така че това не е твърде късно да се започне - нещата са просто все по-горещо.!);
 • Има много неизползвани международни пазари, където знанията на Market Samurai е ниско, и интелигентни филиали може да почисти! (Те включват бързо разрастващите се пазари в Централна Европа, Азия и Латинска Америка);
 • Нашите Autoresponders и софтуер направят упорита работа за вас, като вашия личен продавач. Това означава, веднъж водещ е свален, не е нужно да се разпъват на всички, ако продажбата на "просто не ти е нещо";
 • И това отнема много малко усилия, за да се насърчи. С няколко кликвания можете да имате банер на вашия блог.

Ти казваш на хората, те безплатен софтуер, нашите Autoresponders работят, за да можете да получите на продажбите, а вие печелите комисионна от 48% върху всички продажби Market Samurai, че сте посочени.

Simple!

Това е лесно да се направи Sales Добавяне Up

Както споменах и в последния блог пост, той не взема много усилия, за да започнете да виждате резултати.

Ако всичко, което направих беше да кажа ONE приятел на месец за Market Samurai, и въз основа на вашата лична препоръка те купи, това е между $ 550 - 860 $ допълнително годишно в джоба си.

Ако сложа банер в блога си, и се отнасят един по-продажба на месец, че сега е 1100 щатски долара - $ 1,720 в джоба си.

Направете няколко публикации в блога (един месец - може би говорим за различни инструменти вътре Market Samurai и как можете да ги използвате), се отнасят само за 10 продажби от всеки блог пост, и вие сте сега печелят $ 6,680 - $ 10300.

Насърчаване Market Samurai за имейл списък, направи някои PPC реклама, пуснете някои клипове на ключова дума изследвания, използвайки Market Samurai и ...

... Добре, можете да умножите броя от тук ...

До сега вие виждате как той не взема много, за да се създаде редовен доход поток чрез насърчаване Market Samurai.

Две седмици Only: Удвоете Вашите Rewards

PLUS - Ако ви насърчават в рамките на следващите две седмици (между 14 юни и юни 0207 A.E.S.T.), всички регистрации ли се отнасят, ще се отчитат към някои ОГРОМНИ награда дребни предмети - включително и новата IPAD 3G, на iPhone 4G все още да бъде освободен- (бъде първият, който има право на един!), и още!

Това са само част от наградите ...

Има много други готини джаджи, скъпи машинарии и повече - но за да получите пълния списък на бонуси, можете да отключите, ще трябва да бъде филиал Market Samurai. (Ние не може да разкрие всички тайни в нашата Партньорска Програма на блога ;-) )

Вече Регистриран Affiliate програма Market Samurai?

Ако вече сте се присъедини към партньорската програма Market Samurai, че е време да се насърчи сега!

Всяка регистрация, които да ви насочи в следващите две седмици - между сега и 27 юни в 23:59 Мелбърн време - брои към вашия бонус награда.

Колкото повече ви води се отнасят, по-големите и по-скъпи Вашата награда ще бъде!

Трябва да сте получили мейл с данните, които се нуждаят от достъп до зоната за филиал на ресурси. (Ако този имейл не е пристигнал, моля свържете се с нас в подкрепа .)

След като вече имате достъп, се уверете, че сте проверили секцията "Ресурси" в зоната Affiliate. Тя съдържа:

 • Вашите партньорски връзки;
 • Предварително тествана имейл кампании можете да "Swipe" и да използват, както желаете;
 • Банери и рекламни графики за вашия блог или сайт;
 • Рентабилността оценки на кампанията;
 • И още!

(Ние ще бъде добавянето на повече средства за тази област по-късно - така че проверявайте редовно.)

Вие също така ще имат достъп до пълна статистика тук Отчетните вътре филиал зоната Market Samurai.

(Тези статистики, графики и инструменти за отчитане са същите като тези, които ние използваме, за да управляват и следят нашите собствени промоции.)

Все още не сте Market Samurai Affiliate?

Като пълноправен собственик версия на Market Samurai - ако вече не са се присъединили към партньорската програма Market Samurai - можете да се включите сега, тук:

Ако не притежавате пълната версия на Market Samurai все пак - и искате да се присъедините към партньорската програма Market Samurai - тази отстъпка линк ще ви позволи да си купите Market Samurai за $ 97 на Комисията (приблизително това, което ще се върнат в комисии относно първите две продажби ви се отнасят.)

(НО ... Тази отстъпка линк ще изтече в рамките на няколко часа (в 11:59 ч. в понеделник) и е достъпна само за нови Market Samurai филиали - така че не забравяйте да го използвате сега, преди да изчезне.)

След като сте си регистрационен ключ пълната версия, можете да го използвате, за да получите достъп до партньорска програма Market Samurai тук .

ВНИМАНИЕ: Affiliate програма Market Samurai не е за всеки ...

Макар че би било хубаво да бъде в състояние да плати всеки собственик Market Samurai голям чек всеки месец за просто казва на своите приятели и последователи за това как те използват нашия софтуер - това е важно, че аз подчертавам:

Партньорска програма The Market Samurai не е за всеки.

Както споменах и в последния ми блог пост - ако имате намерение да направите някое от следните ...

... Насърчаване Market Samurai чрез отрицателен "е Market Samurai измама?" Стил реклама, SPAM, лъжа, измама, крадат, или преднамерено невярно функции Market Samurai или всяко от нашите предложения, за да получите продажби, използвайте черни шапка техники (като бисквитка плънка ), използват мръсни трикове, рекламират обещания, които не поддържат, или да увредят доброто ни име в противен случай ...

... Тогава Affiliate програма Market Samurai не е за вас.

Ние ще откаже, отхвърляне или обувка-аут филиали, които "играят мръсно". Нашата почтеност и репутация струват много повече за нас, отколкото няколко допълнителни продажби - и ние го кажа.

Това е цялата причина ние избрахме името "Noble Samurai" - не "Злите нинджи". (Тъй като нашата цялостност е важно за нас.)

НО ... Ако вие сте един от "добрите" - някой, който е цялост твърде ...

... Тогава Affiliate програма Samurai на пазара е за вас.

Ако вие сте един от най-добрите, ние искаме да бъде филиал Market Samurai, така че ние можем да ви възнагради с комисионни за просто споделяне Market Samurai с другите. Така че, ако не сте го направили, ...

Не забравяйте: имате само две седмици, за да печелят бонуси

Ако планирате да се насърчи Market Samurai - не забравяй, че трябва да насърчава в следващите две седмици, ако искате да претендира един от многото Партньорска програма Market Samurai бонуси.

(Новият IPAD 3G, [обявиха] iPhone 4G, MacBook Pro награден пакет, и др.)

Всяка регистрация ви насочи между понеделник 14 юни и 27 юни неделя (при 23:59 Мелбърн време) ще се броят към вашия бонус награда.

Вижте повече регистрации, и отключване на още по-големи, дори и по-хладни и дори по-скъпи награди! :)

Така че да започнем сега, за да увеличите вашата награда!

Brent

PS - Ето отново бутона за регистрация Market Samurai Affiliate Program (само в случай, че сте го пропуснали) ;-)